EN NU, IS ‘T AAN U.

Ontdek dit unieke boek vol inspirerende verhalen en schrijfprompts voor een gelukkiger en vervullender leven na een scheiding

Boek Ioana

Een boek voor vrouwen die verlangen naar veerkracht, zelfvertrouwen en persoonlijke groei na een scheiding

Hebt ge een stukgelopen relatie achter de rug en voelt ge u soms verloren? Zoekt ge naar manieren om uw leven weer op de rails te krijgen? Dan is dit boek voor u.

“EN NU, IS ‘T AAN U.” is meer dan een boek. Het is een verzameling van persoonlijke, inspirerende verhalen die u helpen om weer op te staan, uzelf te herontdekken en de kracht in uzelf te vinden.

Voor wie is dit boek?

Ioana Merola schreef dit boek voor vrouwen die:

 • na een relatiebreuk op zoek zijn naar liefde, geluk en vrijheid.
 • jaren in een veeleisende relatie vastzaten, maar nu kiezen voor zichzelf.
 • balans zoeken tussen werk en gezin, worstelen met schuldgevoelens, maar willen leren hoe ze zichzelf voeden met positieve energie en veerkracht.

Waarom dit boek van Ioana Merola lezen?

 • Herkenning en erkenning – Lees verhalen die uw hart raken en u laten voelen dat ge niet alleen zijt.
 • Inspiratie en motivatie – Ontdek hoe het einde van een relatie het begin kan zijn van een prachtige switch in uw leven.
 • Praktische tools – Leer hoe ge uzelf verbindt met uw innerlijke kracht en hoe ge actie onderneemt vanuit uw eigen talenten.

Kernboodschap van Ioana

Het belangrijkste is om eerst met uzelf te verbinden, voordat ge weer met iemand anders verbindt.

Of ge nu kinderen hebt, een eigen bedrijf of niemand om u heen, Ioana helpt u om intern een warm, liefdevol en gelukkig gevoel te koesteren.

Wat ge moogt verwachten:

 • Verhalen over verdriet, angst, kwetsbaarheid, hoop, vertrouwen en vrijheid zodat ge uzelf erkend voelt in uw emoties.
 • Thema’s zoals zelfliefde, zelfzorg, zelfacceptatie en zelfvertrouwen om u te doen voelen dat liefde, harmonie en balans ook voor u weggelegd zijn.
 • Boodschappen, quotes en inspirerende gedachten die u net dat duwtje in de rug geven om minder vanuit uw hoofd te leven en meer vanuit uw hart.

Ioana helpt u om weer thuis te komen bij uzelf. Om te leren luisteren naar de diepere lagen in uzelf om uw potentieel te laten zegevieren.

Hoop

“EN NU, IS ‘T AAN U.” is geschreven door Ioana Merola, een vrouw die haar eigen scheiding omzette in een krachtig persoonlijk verhaal.

Haar unieke, authentieke schrijfstijl brengt licht en warmte in de harten van haar lezers. Ontdek hier meer over het waarom van haar schrijfstijl.

De verhalen zijn verzameld van haar social mediapagina’s en e-mailmarketing, waardoor ze echte, uit het leven gegrepen ervaringen delen.

Bestel nu uw exemplaar

Wilt gij een bron van inspiratie op uw nachtkastje hebben? Een boek dat ge kunt openslaan wanneer ge even een moment voor uzelf nodig hebt?

Bestel nu en ontvang een exclusief voorverkooppakket met een gesigneerd exemplaar én een unieke affirmatiekaart als extra motivatie.

Over de schrijfster

 • Ioana Merola is een hartverwarmende schrijfster en inspirator. Na haar eigen scheiding besloot ze haar verhalen over de zoektocht naar zichzelf te delen met de wereld om andere vrouwen te helpen hun innerlijke kracht te vinden. Haar passie voor schrijven en persoonlijke ontwikkeling straalt door in elke pagina van haar boek.
 • Naast haar schrijverschap is Ioana een ervaren content coach. Ze helpt ondernemers om hun eigen authentieke verhaal te vertellen en daarmee een diepere connectie te maken met hun publiek. Haar unieke benadering van contentcreatie, die persoonlijke kwetsbaarheid en zakelijk inzicht combineert, heeft vele harten en geesten geraakt.
 • De inspiratie voor dit boek kwam uit Ioana’s eigen leven en de vele verhalen die ze deelde op haar social mediakanalen. Haar openhartige en eerlijke posts over de ups en downs van haar scheiding raakten een snaar bij veel volgers, die zich herkenden in haar ervaringen en kracht putten uit haar woorden.
 • Ioana’s missie is om vrouwen te inspireren om hun eigen kracht te vinden en te leven vanuit hun ware zelf. Ze gelooft dat iedereen het vermogen heeft om te herstellen van tegenslagen en een gelukkig en vervullend leven te leiden. Door haar boek wil ze een bron van licht en hoop zijn voor iedereen die een moeilijke periode doormaakt.

Recensies van lezers

Wauw… ik hing als lezer aan je lippen!

Zo heerlijk geschreven. Echt. Puur. Vanuit je hart. Teksten die raken! Die echt binnen komen. Stukjes herkenning. Ik voel mee met jou maar voel ook de herkenning uit mijn situatie wat meteen zorgt voor een verbinding. En een ‘ben niet de enige die dit zo voelt, heeft gevoeld, ervaren’ gevoel…

Indra

Wat ik ook heel fijn vind is de opbouw.

Je neemt me mee van een dal/donker/diep/verdriet naar een piek/licht/liefde/hoop! En alles hiertussen.
Prettig om te lezen zijn de korte stukken. Ook de afwisseling in poëzie en korte, langere teksten.
Indra

Ook voor een man is het verrassend inspirerend

Ik heb het al mogen inkijken en ook al richt het zich misschien in eerste instantie tot eerder een vrouwelijk publiek… als man is het ook verassend herkenbaar en inspirerend.
Marco

Het biedt herkenbaarheid en handvaten

Superblij dat ik dit boek mag begeleiden want ik heb een vergelijkbaar proces doorworsteld. Het biedt herkenbaarheid en handvaten.
Birgit

Ontdek hoe het einde van een relatie het begin kan zijn van een prachtige switch in uw leven

Gesigneerd exemplaar + gratis verzending