Workshop SOCIAL MEDIA PLANNING

Ontdek de 5 cruciale stappen voor een winnend social mediaplan en breng hiermee structuur en strategie in uw content zodat ge verbluffende resultaten behaalt.

  • Unieke social media succesformule voor verbluffende resultaten
  • Hoe ge in een mum van tijd de leukste content bedenkt
  • Hoe ge meer rendement uit uw content haalt met een strategisch plan
  • Hoe ge voorkomt dat ge gedemotiveerd tegen social media aankijkt
  • 7 invalshoeken voor content waarmee ge makkelijk nieuwe volgers aantrekt
  • Een ingevulde contentkalender voor 4 weken – misschien zelfs 6 of 8

Een complete contentkalender, zonder stress en zonder zorgen

Zijt ge het beu om altijd maar iets te ‘moeten’ posten, terwijl ge vol twijfel zit over welke boodschap ge wilt meegeven?

Zijt ge er klaar mee om keer op keer iets zinnigs te verzinnen, zonder in herhaling te vallen en originaliteit te verliezen?

En zijt ge op zoek naar iemand die u helpt om relaxed, met fun en met resultaat content te creëren?

In C-School leert ge als startende coach, freelancer of dienstverlenende ondernemer om online de allerleukste klanten aan te trekken, zodat ge met plezier onderneemt en uw omzet als vanzelf de hoogte in schiet.  

Door diep in de wondere wereld van copywriting, storytelling en content marketing te duiken, leert gij onvergetelijke verhalen schrijven, waarmee gij uw ideale klant betovert en zijn hart verovert.

C-Schoolers bezitten een bijna magische vaardigheid om zelf klanten aan te trekken die supergraag met hen willen samen werken.

En ook gij kunt dit leren.

“Wat?! Vindt gij content creëren saai?”

Met dit handig 5-stappenplan maakt gij van content creatie een goed georganiseerd en fun feestje…

Veel startende ondernemers vinden het creëren van content voor hun social mediapagina’s een saaie, stresserende en tijdrovende taak die weinig tot geen resultaat oplevert.

Ze zijn het beu om continu leven in de brouwerij te ‘moeten’ brengen, terwijl ze helemaal geen goesting hebben om online te zijn.

Dat is dan ook de reden waarom het niet werkt voor hen.

Impact maken op social media lukt alleen als ge zelf plezier beleeft aan het schrijven en plannen van uw content.

Daarom krijgt gij mijn handig 5-stappenplan voor een social media succesplan dat u helpt om zorgeloos content voor een hele maand te creëren in slechts 3 uur tijd.

Ik weet het, want dit is wat ik doe. Dit is hoe ik constant nieuwe leads aantrek, zelfs terwijl ik sta te koken, lig te netflixen of gezellig met mijn kinderen bezig ben.

Dit is wat klanten zeggen

over mij…

Wat ge krijgt als ge meedoet aan de workshop…

Samen sparren met andere starters

180 minuten brainstormen, bespreken en inplannen van content ideeën voor de komende vier weken met max. 6 andere ambitieuze ondernemers

Stop met het wegjagen van uw volgers

We analyseren uw huidige social media acties zodat ge ontdekt waarom ge geen klanten uit uw posts haalt, of waarom ge ze zelfs wegjaagt

Duidelijk doel voor ogen

‘Gewoon’ beginnen met social media is af te raden… Het is belangrijk dat ge een duidelijk doel vooropstelt, zodat ge weet wat ge met uw social media wilt bereiken

5 tips voor meer resultaat

Krijg 5 tips om op langere termijn meer leads en meer klanten te bereiken, een sterkere reputatie op te bouwen en meer naamsbekendheid te krijgen

Voorkom irrelevantie

Ontdek hoe ge voorkomt dat uw posts niet gelezen worden, laat staan dat mensen u gaan volgen. Creëer uw eigen unieke social media succesformule

Persoonlijk social media succesplan

Dankzij het strategisch 5-stappenplan gaat gij naar huis met een succesvol social mediaplan inclusief een persoonlijke, ingevulde contentkalender

Van stress naar

succes

Maak eindelijk werk van uw (dode) social mediapagina’s en maak uzelf en uw zaak online zichtbaar.

Met een social media succesplan vermijdt ge last-minute stress, terwijl ge zorgt voor structuur in uw content. Zo publiceert ge consequent content waarmee ge makkelijk nieuwe volgers aantrekt.

Deze inspiratiesessie is ideaal voor startende ondernemers die klaar zijn om strategisch aan de slag te gaan met hun social media content.

En ontdek de 5 cruciale stappen van elk winnend social mediaplan.

Dit is uw host: copy & content expert Io Merola

Hallo, ik ben IO

Io Merola, copywriter en content coach met een specialisatie in inspirerende en impactvolle teksten.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om zich vol zelfvertrouwen aan de wereld te presenteren en hun dromen waar te maken.⁠

Dat doe ik door hen te leren goochelen met de bouwstenen van hun teksten en met de keuze van hun woorden.

In de workshop ‘INSPIRATIESESSIE voor social media’ laat ik u graag kennismaken met mijn persoonlijk 5-stappenplan om zorgeloos, goed georganiseerd en met fun content te bedenken waarmee ge mensen raakt en écht impact maakt.

Het maakt niet uit als ge nu nog niet weet wat uw boodschap is. Ge moogt tijdens de workshop gratis gebruik maken van de ideeën van Het P(l)akkende Content Carddeck, zodat ge in een inspiratieflow geraakt en vanzelf op de leukste ideeën komt.

Ga naar huis met

goesting

Tijdens de workshop gaan we drie uur lang in de actie, zodat ge met een contentkalender vol ijzersterke ideeën naar buiten gaat, inclusief de goesting om er verder mee aan de slag te gaan.

Ideaal voor startende coaches, freelancers en dienstverlenende ondernemers

Dit is wat klanten zeggen over mijn workshops…

“Io is een topper van formaat! Er is altijd fun met Io in de buurt en haar manier van lesgeven is interessant, uitnodigend en triggert de nodige punten. Ze drukt u op een liefdevolle manier met de neus op de feiten en geeft u inzichten die momentelijks of een tijdje erna binnenstromen.” 
“Damn! Ik heb goesting! Onlangs volgde ik de inspiratiesessie voor social media bij Io van Copio. Dat op zich was al een enorme prestatie want ik sta sceptisch en ongeïnteresseerd tegenover social media. Het resultaat na 3u interactie: –> enorm veel goesting om er zelf mee aan de slag te gaan –> barstensvol ideeën.” 
“Io is de ideale gastvrouw. Ze zorgt dat je vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je vertrekt je welkom en verwend voelt. Ze pakt haar workshop aan met concrete voorbeelden en zet je ook echt aan het werk. Geen saaie luisterworkshops maar echte doe workshops waarbij je naar huis gaat met inspiratie en goesting om verder te werken.” 
“Als je start met social media of op zoek bent naar structuur en duidelijkheid, dan beveel ik deze workshop zeker aan. Ik zeg ’t nog eens: ’t carddeck is een tof idee en leuk dat je dat aanbiedt” 
“Heel interessante workshop: kleine groep, mogelijkheid om vragen te stellen en van elkaar te leren. Io begeleidt met een aanstekelijk enthousiasme en een eindeloze glimlach. Ik heb nu meer inzicht en een plan dat ik telkens opnieuw kan gebruiken.
“Top sessie. Mega geïnspireerd. Laat je leiden door Io. Weet waarover ze spreekt en geeft voldoende ruimte om jezelf te zijn.”

Mijn rotsvaste 100% geld-terug-garantie

Ik sta 100% garant voor deze materclass. De inhoud bevat mijn unieke social media succesformule die mijn eigen aantrekkingskracht op social media een groeispurt gaf. Ik weet zeker dat als gij deze 12 elementen in uw social mediastrategie implementeert, dat gij ook uw naamsbekendheid verhoogt.

Lukt het echter toch niet? Of zijt ge om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan krijgt ge van mij binnen 14 dagen na annulering 100% van uw investering terug. Ge hoeft me alleen maar efkes te mailen.

Klanten over mijn

content

Reserveer nu uw plekje voor de workshop…

En leg de basis voor verbluffende resultaten

Maximum 6 deelnemers

Nog enkele reacties van enthousiaste deelnemers…

“Toffe, vlotte madam die Io, vol passie. Heel toegankelijke workshop waar je effectief tips kan uithalen om je socials te laten floreren.” 
Nathalie B.
“Ik kreeg een compleet plaatje over social media met veel handige tips. Alles werd duidelijk uitgelegd vanuit een warme persoonlijkheid.”
Lore G.
“To-the-point, helder, geen blabla. Ik zou deze workshop zeker aan starters aanbevelen, omdat je het leuk en toegankelijk brengt.”
“Heel wat tips en stof tot nadenken. Ik ben er vrij zeker van dat mijn posts net iets gerichter worden.”
Karen Vermote, Sokalaatjes
“Deze workshop biedt handvaten om daadwerkelijk met je content aan de slag te gaan.”
Merci voor de leuke en leerrijke workshop, zeer interessant weer!

Workshop Social Media Planning

In 5 stappen naar een winnend social mediaplan

  • 5 cruciale stappen om een winnend social mediaplan op te stellen voor gemoedsrust, georganiseerde content en verbluffende resultaten
  • 7 slimme invalshoeken om te voorkomen dat ge inspiratieloos en gedemotiveerd tegen schrijven voor social media aankijkt
  • 1 compleet plaatje over social media met voorbeelden en tips om meer rendement uit uw content te halen

Breng structuur en strategie in uw content door mijn 5-stappenplan voor een winnend social mediaplan te gebruiken.

⭐⭐⭐⭐⭐