CONTENT

CREATIE

GROEPSTRAJECT

Ontdek de magie van creatief schrijven voor uw business

‘Tussen de boomtoppen’ ontdekt ge welke boodschap er écht in u zit en ervaart ge hoe ge uw business laat stromen, zonder uzelf steeds te moeten verkopen

Het nieuwe SJIEK Traject start op 27 februari 2024

Deze unieke content creatie workshops in de natuur en in beperkte groep zijn de start van een creatief avontuur.

Het SJIEK Traject is specifiek opgesteld voor ambitieuze ondernemers die streven naar maximale impact dankzij persoonlijke, authentieke marketing.

 • Ga volledig in creatiemodus en geraak klaargest(r)oomd om uw droomklanten te raken met persoonlijke verhalen.
 • Leer schrijfskills en vertelvaardigheden om uw zielsboodschap krachtig te verpakken, zodat ge meer mensen raakt en écht impact maakt. 
 • Ervaar de kracht van p(l)akkende content en krijg meer enthousiaste JA’s op uw aanbod, zonder uzelf steeds te moeten ‘verkopen’.

Niet zo
sjieke

scenario’s

Misschien zit ge vast in één van deze niet-zo-sjieke scenario’s:

 • een week lang elke dag rotsvast verschijnen op uw favoriete social mediakanaal, en dan de rest van de maand in rook verdwenen zijn (consistentie is niet uw sterkste punt).
 • 2 uur aan een stuk schrijven – alles deleten – nog wat schrijven – weer wissen – en dat om één enkele post online te krijgen (waarom duurt dit altijd ZO LANG?!).
 • hoeveel content ge ook deelt, welke inspanningen ge ook doet… Ge trekt nog steeds geen leuke leads aan en uw programma’s blijven leeg.

Het is tijd om uw volledige zelf te tonen, zodat ge kunt waarmaken wat uw kern wilt

Van verlangen naar vertrouwen

Zou het niet fantastisch zijn om vol vertrouwen op social media te verschijnen…

 • zodat ge de verbinding met uw volgers versterkt op een manier waarvan uw energie zo gaat stromen dat ge alle uitdagingen in uw onderneming aankunt?
 • zodat ge zonder piekeren en twijfelen voelt dat uw inspanningen opbrengen terwijl ge trouw blijft aan uw eigen zelf?
 • zodat ge telefoontjes krijgt met toffe opportuniteiten, spontane uitnodigingen en ‘hoe kunnen we samenwerken’ berichtjes? (En daar doen we het uiteindelijk voor…)

Dus het verlangen is aanwezig om de bekendste naam in uw markt te zijn met een wachtlijst om ‘u’ tegen te zeggen

Maar ge voelt obstakels die deze verandering tegenhouden?

“Even if it’s a million to one, I’m gonna be that one. You’re gonna know my name.”

Cinderella

ONTDEK DE

SJIEK METHODE

Ervaar hoe ge consistent uw schoentje laat plakken op de socials, zodat uw droomklant u kent en makkelijk (terug)vindt

Dit is wat klanten zeggen over mijn workshops…

“Io is een topper van formaat! Er is altijd fun met Io in de buurt en haar manier van lesgeven is interessant, uitnodigend en triggert de nodige punten. Ze drukt u op een liefdevolle manier met de neus op de feiten en geeft u inzichten die momentelijks of een tijdje erna binnenstromen.” 
“Damn! Ik heb goesting! Onlangs volgde ik de inspiratiesessie voor social media bij Io van Copio. Dat op zich was al een enorme prestatie want ik sta sceptisch en ongeïnteresseerd tegenover social media. Het resultaat na 3u interactie: –> enorm veel goesting om er zelf mee aan de slag te gaan –> barstensvol ideeën.” 
“Io is de ideale gastvrouw. Ze zorgt dat je vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je vertrekt je welkom en verwend voelt. Ze pakt haar workshop aan met concrete voorbeelden en zet je ook echt aan het werk. Geen saaie luisterworkshops maar echte doe workshops waarbij je naar huis gaat met inspiratie en goesting om verder te werken.” 
“Als je start met social media of op zoek bent naar structuur en duidelijkheid, dan beveel ik deze workshop zeker aan. Ik zeg ’t nog eens: ’t carddeck is een tof idee en leuk dat je dat aanbiedt” 
“Heel interessante workshop: kleine groep, mogelijkheid om vragen te stellen en van elkaar te leren. Io begeleidt met een aanstekelijk enthousiasme en een eindeloze glimlach. Ik heb nu meer inzicht en een plan dat ik telkens opnieuw kan gebruiken.
“Top sessie. Mega geïnspireerd. Laat je leiden door Io. Weet waarover ze spreekt en geeft voldoende ruimte om jezelf te zijn.”

Ga écht aan de slag met uw boodschap met een groep gelijkgestemden

Ervaar hoe ge zorgeloos, goed georganiseerd en met fun content creëert waarmee ge de juiste mensen raakt en écht impact maakt.

€ 1750*

Start op dinsdag 27 februari 2024 om 10u.

Beperkt aantal plaatsen (max. 12 personen)

Dit is inbegrepen:

 • 4 maanden begeleiding in groep
 • 3 fysieke workshopdagen op een inspirerende locatie in de natuur (The Treehouse Hechtel – inclusief saladelunch)
 • 1 kennismaking coaching gesprek en 1 individuele coaching sessie tijdens het traject
 • Onbeperkt toegang tot de online modules van het SJIEK Traject
 • Toegang tot de online community
 • Lesmateriaal, content carddeck en integratie werkboeken

Waar wacht ge nog op? Zodra de plaatsen vol zijn, sluit ik de inschrijfpagina.

Dit is uw host: copy & content expert Ioana Merola

Hallo, ik ben IO

Het is mijn missie om andere ondernemers te helpen om zich vol zelfvertrouwen te presenteren aan de wereld en hun dromen waar te maken.

Sinds ik in 2021 mijn eigen copywriting business from scratch begon op te bouwen, merkte ik hoeveel extreem leuke volgers aan me bleven plakken vanwege mijn ietwat a-typische social media content.

Toch duurde het een jaar of twee vooraleer ik die volgers daadwerkelijk van mijn posts tot in mijn programma’s kreeg.

Het was pas toen ik consistent online verscheen met persoonlijke posts, kwetsbare content en verbindende verhalen dat mijn business met volle gas vooruitging.

More than just passion

Om uw ondernemersverhaal te verspreiden hebt ge meer nodig dan alleen passie, een social platform en sticky content.

Ge moet beregoed kunnen schrijven. En ge hebt een brand nodig, een merk dat ergens voor staat.

Ik creëerde dit fysiek groepstraject om ondernemers te helpen die net zo gepassioneerd zijn als ik over hun missie, maar meer ondersteuning nodig hebben bij hun online aanwezigheid.

Ik geloof dat alle ondernemers extreme stickyness verdienen. Maar ik geloof ook dat straffe schrijfskills noodzakelijk zijn om uw unieke missie de wereld in te slingeren

Nog één ding: pakkende teksten schrijven is geen rocket science

Geloof me, het is eenvoudig om te leren, makkelijk om te doen en het voelt supergoed om te focussen op uw eigenheid en op het vertellen van verbindende verhalen.

If I can do it, so can you.

Daarom teach ik ondernemers in dit groepstraject om hetzelfde te doen: hun plakfactor op social media te verhogen én volgers te converteren in klanten.

Ik help u om een sterke basis voor uw bedrijf te creëren en om uw vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van verhalen vertellen (en verkopen) op social media om makkelijk meer klanten aan te spreken en om u een wachtlijst te bezorgen om ‘u’ tegen te zeggen.

Klanten over samenwerken

met mij

Hoe ziet het programma eruit?

Samen gaan we op pad om uw eigen sticky social posts te plannen, creëren en delen, zonder kostbare tijd te verliezen aan just scrolling.

Na dit groepstraject schrijft gij vol vertrouwen verhalen die u positioneren als de go-to expert en ontwikkelt ge een eigen schrijfstem, zodat alles wat ge schrijft voor uw business makkelijk aanvoelt en gij uw fans en volgers moeiteloos overtuigt om met u samen te werken – zonder te pushen of opdringerig te zijn.

 • Ge verbetert uw schrijftechnieken op langere termijn, zodat alles wat ge schrijft makkelijker aanvoelt en meer oplevert.
 • Ge krijgt duidelijkheid over uw schrijfstem, zodat ge meer mensen raakt met uw boodschap en meer fans aantrekt met uw verhaal.
 • Ge krijgt levenslange toegang tot 11 online trainingen, zodat ge overal kunt luisteren en leren, en tot tijdloze templates die ge kunt hergebruiken, ook wanneer uw bedrijf in de loop van de tijd evolueert.
 • We maken samen een social media succesplan, waardoor ge last-minute stress vermijdt, terwijl ge zorgt voor structuur in uw content. Zo publiceert ge consequent content waarmee ge makkelijk nieuwe volgers aantrekt.
 • Van inspiratie naar motivatie naar versterking van uw mindset. Van schrijfskills en vertelvaardigheden naar zelfvertrouwen en daadkracht. Kortom, we zetten een proces in gang waardoor gij content schrijft waarmee ge consequent resultaten boekt.

WORKSHOPDAG 1: introductiedag – Dinsdag 27 februari 2024 van 10u tot 16u (met aansluitend netwerkmoment tot 18u)

Back to basics

 • Neuzen in dezelfde richting – Aan de slag met doelen en commitment. Want zonder commitment geen resultaat, right?
 • Een sterk merk – Als ge impact wilt maken, is het kennen van uw karakter en uw drijfveren noodzakelijk. Vind uw kernwaarden zodat ge een sterk merk neerzet.
 • Ontpop uw persona – P(l)akkend schrijven start met het kennen van uw ideale klant. Leer waarom klanten klant bij u worden en hoe ge hierop inspeelt in uw teksten.

WORKSHOPDAG 2: inspiratiedag – Dinsdag 26 maart 2024 van 10u tot 16u (met aansluitend netwerkmoment tot 18u)

From good to gold

 • Een onweerstaanbaar aanbod – Vermijd één van de meest gemaakte valkuilen van ondernemende coaches en experten en creëer een aanbod waar klanten geen nee tegen kunnen zeggen.
 • Template voor topteksten – Handig stappenplan waarmee ge telkens weer een tekst schrijft die toevallige lezers transformeert in warme leads.
 • Meer kliks, meer klanten – Hoe ge ‘n krachtige call-to-action schrijft, zodat meer mensen doorklikken naar uw aanbod.
 • Teksten die de aandacht trekken – Een tekst schrijven die uw ideale klant triggert om actie te ondernemen: zo doet ge dat.

WORKSHOPDAG 3 – Dinsdag 21 mei 2024 van 10u tot 16u (met aansluitend netwerkmoment tot 18u)

Dolle Disco Dasco Content Creatiedag

 • 5 cruciale stappen om een winnend social mediaplan op te stellen voor gemoedsrust, georganiseerde content en verbluffende resultaten
 • 7 slimme invalshoeken om te voorkomen dat ge inspiratieloos en gedemotiveerd tegen schrijven voor social media aankijkt
 • We analyseren uw huidige social media acties zodat ge ontdekt waarom ge geen klanten uit uw posts haalt, of waarom ge ze zelfs wegjaagt
 • Ontdek hoe ge voorkomt dat uw posts niet gelezen worden, laat staan dat mensen u gaan volgen. Creëer uw eigen unieke social media succesformule
 • Samen met gelijkgestemden sparren, brainstormen en bespreken van mogelijke content ideeën om uw onderneming op de kaart te zetten.
 • 1 compleet plaatje over social media met voorbeelden en tips om meer rendement uit uw content te halen

Mijn rotsvaste 100% geld-terug-garantie

Ik sta 100% garant voor dit traject. De inhoud bevat de kennis die mijn eigen aantrekkingskracht op social media een groeispurt gaf. Ik weet zeker dat als gij deze kennis implementeert en de vaardigheden oefent, dat gij ook uw naamsbekendheid verhoogt.

Lukt het echter toch niet? Of zijt ge om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan krijgt ge van mij binnen 14 dagen na annulering 100% van uw investering terug. Ge hoeft me alleen maar efkes te mailen.

Krijg bovenop het groepstraject ook 1:1 coaching en begeleiding

Bovenop de workshopdagen, de online lessen, video’s en het cursusmateriaal krijgt ge ook exclusieve 1:1 content coaching van mij persoonlijk.

Omdat er niks gaat boven persoonlijke ondersteuning wanneer ge werkt aan het maken van grote, blijvende veranderingen in uw leven.

Nog enkele reacties van deelnemers aan mijn workshops

“Toffe, vlotte madam die Io, vol passie. Heel toegankelijke workshop waar je effectief tips kan uithalen om je socials te laten floreren.” 
Nathalie B.
“Ik kreeg een compleet plaatje over social media met veel handige tips. Alles werd duidelijk uitgelegd vanuit een warme persoonlijkheid.”
Lore G.
“To-the-point, helder, geen blabla. Ik zou deze workshop zeker aan starters aanbevelen, omdat je het leuk en toegankelijk brengt.”
“Heel wat tips en stof tot nadenken. Ik ben er vrij zeker van dat mijn posts net iets gerichter worden.”
Karen Vermote, Sokalaatjes
“Deze workshop biedt handvaten om daadwerkelijk met je content aan de slag te gaan.”
Merci voor de leuke en leerrijke workshop, zeer interessant weer!

Start hier uw content avontuur…

The Treehouse is een unieke inspirerende locatie in de natuur. De ideale start voor uw content avontuur.

Weet ge, als ge raprap content wilt creëren, omdat het moet, dan lukt het vaak niet. Of toch niet om tot in het diepst van uw ziel te duiken en daar de verhalen op te vissen die uw authenticiteit naar buiten brengen.

Daarvoor hebt ge rust nodig. En ruimte.

Ge hebt het zelf waarschijnlijk ook al gevoeld dat inspiratie u automatisch komt vergezellen wanneer ge één zijt met de natuur.

Daarom ging ik op zoek naar een unieke plaats IN de natuur om de drie workshops van het content coaching groepstraject te hosten. Een plaats waar ge wordt uitgenodigd om te verbinden, met elkaar en met uzelf. Een plaats waar een inspirerende vibe hangt die uw creatiekracht onvoorwaardelijk een duwtje geeft.

De drie (dins)dagen dat we hier zullen vertoeven zijn 27 februari, 26 maart en 21 mei 2024.

Ge leert niet alleen de kunst van content creatie, ge leert er zoveel meer dan dat…

⭐️ Ge leert uw eigen schrijfstem kennen waarmee gij uzelf differentieert van al de rest…

⭐️ Ge leert hoe ge die stem inzet om impact te maken…

⭐️ Ge leert hoe ge nieuwe klanten aantrekt, zonder trekken en sleuren…

⭐️ Ge ervaart hoe ge een sterk merk neerzet aan de hand van uw drijfveren en kernwaarden…

⭐️ Ge ontdekt waarom klanten klant worden bij u en hoe ge hierop inspeelt in uw teksten…

⭐️ Ge gaat aan de slag met uw doelen, uw commitment en uw aanbod…

⭐️ Ge leert teksten schrijven die toevallige lezers transformeren in warme leads die effectief actie ondernemen…

Kortom, ge gaat volledig in creatiemodus waardoor gij helemaal klaargest(r)oomd geraakt om uw droomklanten te raken met uw krachtige verhalen.

Ga écht aan de slag met uw boodschap met een groep gelijkgestemden

Ervaar hoe ge zorgeloos, goed georganiseerd en met fun content creëert waarmee ge de juiste mensen raakt en écht impact maakt.

€ 1750*

Start op dinsdag 27 februari om 10u.

Beperkt aantal plaatsen (max. 12 personen)

Dit is inbegrepen:

 • 4 maanden begeleiding in groep
 • 3 fysieke workshopdagen op een inspirerende locatie in de natuur (The Treehouse Hechtel – inclusief saladelunch)
 • 1 kennismaking coaching gesprek en 1 individuele coaching sessie tijdens het traject
 • Onbeperkt toegang tot de online modules van het SJIEK Traject
 • Toegang tot de online community
 • Lesmateriaal, content carddeck en integratie werkboeken

Waar wacht ge nog op? Zodra de plaatsen vol zijn, sluit ik de inschrijfpagina.